Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 50 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Toon meerToon minder

Houten plafondlampen

Vendor 2
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Houten verlichting - plafondlampen en plafonnieres van hout


U houdt van een warme, natuurlijke stijl waarin veel hout aanwezig is en u wilt u een houten plafondlamp kopen. Maar kunt u vanwege het verlaagde plafond geen hanglamp gebruiken? Geen probleem! In ons assortiment hebben wij passende plafondlampen en plafonnieres van hout voor u geselecteerd.


Verschillende houtsoorten, zoals beuken, noten of eiken, worden gebruikt om de plafondverlichting af te stemmen op het meubel.


Houten plafondlampen zijn geschikt voor vrij alle woonruimtes. Plafondlamp van hout zorgt voor een warm gezelig sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of keuken. Ook in de kinderkamer kunt u plafondlampen of plafonnieres van hout toepassen. Voor de badkamer zijn houten plafonnieres ook geschikt. U moet wel houten plafondlamp kiezen van de juiste beschermingsklasse.


Ook houten plafondlampen zijn dimbaar. Gebruik dimbare lichtbronnen om uw plafondlamp of plafonniere te dimmen. Led lampen zijn ook geschikt voor deze plafondlampen van hout. Maak uw houten plafondlamp slim! Gebruik een slimme laamp in uw plafonnière en bedien uw verlichting met een app via uw mobiele telefoon of tablet!

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.