Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Lampenvoeten

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Lampenvoeten voor tafellampen


In deze categorie bieden wij lampvoeten aan in verschillende kleuren, materialen en designs, die u kunt combineren met onze lampenkappen. Niuwe lampenvoet kan uw tafellamp en de omgeving helemaal veranderen. U kunt hier meestal metalen, houten en kunststof materialen vinden en zelfs rotan, maar ook kristallen voeten. Qua design en vorm geloven we dat iedereen een passende lampenvoet voor zijn of haar bureaulamp zal vinden, ongeacht welke stijl van interieur u kiest - modern of retro interieur.


We benadrukken ook het creatieve en innovatieve ontwerp. Zo kunt u hier lampenvoeten in de vorm van fles vinden. Natuurlijk zitten hier ook klassieke lampenvoeten tussen. Maar ook voeten met meer versiering in verschillende kleuren. Ons aanbod is niet beperkt tot gebruik binnenshuis, in ons assortiment vindt u ook lampenvoeten voor buiten, voor de tuin- of straatlantaarns.


Controleer voor u bestelt of de fitting geschikt is voor uw tafellamp, de afmetingen en het gewicht. Neem een kijkje in ons assortiment en geef uw oude tafellamp een niuwe verse look.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i