Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

LED - Leuchten Direkt

Vendor 9
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Welkom in de wereld van de ledverlichting


Gloeilampen zijn bij lange na niet zo effectief en zuinig als led, ze worden dan ook steeds meer gebruikt. U bespaart enorme kosten op uw energierekening dankzij de LED-technologie. Een andere mooie bijkomstigheid is dat ledlampen milieuvriendelijk zijn.

In het huis, en dan vooral in de keuken zijn inbouwspotjes erg populair vanwege het vele licht en een laag stroomgebruik. Een led strip is een goede optie om boven het aanrecht te plakken, aan de onderkant of zijkant van de keukenkastjes. Een led dimmer wordt vaker gebruikt in de woonkamer of slaapkamer op momenten dat sfeer belangrijker is dan goed licht om te kunnen koken.


Led bestaat nog niet zo lang, maar er zijn al vele manieren bedacht om deze techniek goed te kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld eens aan solar tuinverlichting naast het terras, de batterijen gaan lang mee omdat deze buitenlampen zeer weinig stroom gebruikt.  


De meest bekende typen ledlampen zijn van het merk Osram en Philips, en worden vooral gebruikt in sfeerverlichting in woonkamers. Een ander type led verlichting is rgb led, hiervan kunnen de kleuren vaak worden veranderd met een afstandsbediening. GU10 is de meest verkochte spot led vanwege de goede prijs en zeer lange levensduur. Wanneer u nieuwe verlichting nodig heeft voor in en rondom uw huis is led dus een goede keuze.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i