Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 50 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Spiegels

Vendor 3
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Mooie spiegels zijn een goede wake-up call voor dagen


Elke ochtend begint immers met een blik in de spiegel, en als de make-upspiegel met licht goed is gekozen, vindt u de look misschien iets leuker dan voorheen koffie en croissants. Natuurlijk kan een gedimde make-upspiegel in de badkamer in strijd zijn met uw "wat je niet ziet, bestaat niet"-principe, maar is het nog steeds redelijk? Een kleine dimbare make-upspiegel met LED-achtergrondverlichting of een eenvoudige dimbare make-upspiegel met sensor kan u helpen om uw dag goed te beginnen als u de juiste beslissing neemt. Een badkamerspiegel met led-achtergrondverlichting is inderdaad de meest economische en verstandige oplossing, en iedereen zou iets naar zijn smaak moeten vinden uit een brede selectie.


Als u breder nadenkt over badkamerverlichting, is het de moeite waard om vooraf te beslissen welke plafond- en wandarmaturen u samen installeert. De dimbare LED-cosmeticaspiegel met armatuur moet vochtbestendig zijn (IP44 of IP65), maar verder zijn uw handen vrij om te beslissen. Het is niet nodig om een industriële plafondverlichtingsset te installeren om voldoende licht te krijgen, maar het is voldoende om een badkamerspiegellamp aan te hebben om uw badkamerarmaturen te vinden.


Bij het kiezen van een badkamerspiegel zou men ook rekening kunnen houden met het feit dat er een LED backlight badkamerspiegel is en een gewone spiegel met een LED armatuur. Ze hebben allebei hun voor- en nadelen, maar samen kunnen ze zeker genoeg licht werpen. Concluderend durven we te stellen dat een dimbare LED badkamerspiegel in ieder geval voor u de juiste en veilige keuze is.

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.